Göteborgsmamman

12 saker jag hoppas mina barn får uppleva.

Hej fina ni!

Vi vaknade upp till buller och bång här i Garda idag. Himlen är svart och regnet fullkomligt öser ner, så idag stannar vi inne tills det håller upp 🙂

Det finns många saker i livet som man kan vara glad för. Livet i sig är en sak, men det finns en del saker som jag hoppas att mina barn får uppleva under livets gång.

… Kärlek. Jag hoppas att de kommer hitta någon att spendera sitt liv med. Någon som tar hand om dem lika väl som oss. Någon som alltid finns där och som får dem att skratta. Jag vill att de hittar någon att få barn med och känna sig lika lyckligt med som jag gör med Fredrick.

… En Italiensk pizza. Ingen pizza slår en italiensk hur mycket man än försöker.

… Roadtrip i USA. Där finns det så mycket att se!

… En fruktansvärd fylla. För att jag typ slutade dricka alkohol sedan jag hade min.

… Picnic på stranden framför en solnedgång. Det finns inget finare!

… Nytt jobb, Någon gång blir förhoppningsvis den första, men jag vill att de ska få känna den spänning och förväntan som ett nytt jobb innebär.

… Fina vänner. Precis som med kärleken hoppas jag att de får många nära vänner som finns där i vått och torrt. Många vänner redan från unga år som kommer hem, stökar ner och äter pizza framför den förbokade tvn.

… En maska i strumpan som de kan laga med nagellack. För att det är en sak varje tjej måste genomgå, haha.

… Att behöva springa till bussen för att lära sig hålla tiden. Om man nu någonsin lär sig att vara i god tid till bussen.

… Få sina drömmar uppfyllda och ha mål som de kan bocka av med tiden.

… Belöning. Jag vill att de ska få den uppmuntran och belöning när de gör något bra.

… Lycka. Jag önskar dem all lycka såklart. Att de alltid får vakna upp med ett leende på läpparna och känna sig älskade, känna att livet leker varje dag.

Kram.

DSC05597 DSC05606

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Så fint 🙂 Blev helt rörd när jag läste det. Önskar min son nästan exakt samma som det du önskar dina barn, tror varje (normalt funtad) förälder vill att deras barn får uppleva det fina i livet till fullo. Ha en fin dag.