God morgon! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

God morgon!

God morgon mina sköna!

Hoppas ni har sovit bra och visst mår ni bra denna torsdag? Jag hoppas det.

Här hemma har det varit sovmorgon och det var som vanligt Julia som valde att kicka igång den här dagen – vi andra hade nog kunnat sova hur länge som helst. Nu har vi precis ätit frukost och pappan i familjen ska snart ut och cykla. Visst säger jag det ofta? Att han cyklar? Jag är så glad att vi tillåter varandra att träna så mycket som vi båda vill och att vi sätter hälsan före mycket annat. Hade vi haft krogen som intresse så hade det nog inte blivit många barn gjorda 😉

Dagen är så obokad den kan bli och jag måste verkligen fått packat upp allting och tvättat en del. När Fredrick kommer hem igen så är jag sugen på en promenad på stan – det var ju 1 månad sedan sist! Vi ska helt enkelt bara koppla av lite och återhämta oss från semestern, haha.

Vad gör ni idag? Har ni fortfarande semester eller har någon börjat jobba än?

Kram.

DSC05673

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons