4 skönhetsfavoriter. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

4 skönhetsfavoriter.

Inlägget innehåller adlinks.

Hej!

Jag är väl inte den direkt sminktjejen – och speciellt inte sedan man fick barn. Jag använder mascara när jag ska iväg och lite bronze under vintern, men annars så kör jag rätt så neutralt.

Dock finns det ett par produkter som jag köper om och om igen för att de är så bra och som är räddningen när man har småbarn men ändå vill hålla sig fräsch 🙂

Har ni några att tipsa om?

DSC05773

Världens bästa silvermousse. Är du blond men börjar bli gul? I med den här mirakelmoussen i 5 minuter, skölj och du är faktiskt som nyfärgad! Älskar den! Finns att köpa här

DSC05774

En fantastisk lotionkaka från Lush. Smälter in i huden och lämnar inte den där rinniga-finishen. Underbar på alla sätt! Finns att köpa här. 

DSC05775

Underbar ansikts- och kroppsmask som jag sett fått bra recensioner på alla möjliga sidor och bloggar. Luktar pepparmint och känns så fräsch! Finns även den att köpa här. 

DSC05776

En av mina favoritmaskaror. Som ni kanske vet så använder jag den här och en till och då hamnar den här på överfransarna. Rätt så kletig, men med en borste som är tunn och lite mindre. Super! Finns att köpa här. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons