Ljuva liv. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ljuva liv.

God morgon älskade ni.

Hoppas ni mår bra! Det märktes extra tydligt imorse att hösten är på ingång när jag önskade att jag tagit på mig vantar på min löparrunda. Brr, vad kallt det var!

Igår var det ju en rätt så regnig dag i Göteborg, men jag och tjejerna var ändå ute större delen av timmarna. Vi gick till Trädgårdsföreningen och gungade innan vi strosade bort mot affärerna för att köpa inbjudningskort till Elises kalas. Vi hittade ett par söta med prinsesskronor på – ska försöka komma ihåg att visa dem senare 🙂
När Fredrick kom hem satte han sig på cykeln och vi andra tog en promenad till affären och genom parken för att mata fåglarna. Elise tjöt av skratt och tyckte det var så himla skoj att de kom så nära – gullunge!
Till middag köpte vi Picadeli-sallader och hela familjen njöt framför OS-handbollen. Underbar avslutning på en härlig dag – trots rusket ute.

Idag är det däremot strålande sol och vi har inte så mycket planerat. Jag tänkte att vi skulle ta oss förbi parken och fåglarna igen med lite bröd eller havregryn, men annars kanske Slottsskogen skulle vara något? Nåja, något lär vi ju hitta på – vi ska inte sitta inne iallafall!

Hoppas ni får en härlig dag. Snart är det helg!

Kram.

DSC06010 DSC05970 DSC05979DSC06001

DSC05998 DSC05997 DSC05995

IMG_4499

// Gunghästen ovan kommer från Jollyroom, Regnjackan från H&M. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons