När fyra blir fem. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

När fyra blir fem.

Hej på er och välkommen lördag!

Efter en hackig natts sömn är det äntligen morgon och dags att gå upp. Ibland känns det ju som om nätterna inte tar slut och att man kan glömma tanken på att vara utvilad morgonen därpå. Just nu känns mina ögon lite krispiga, men i övrigt mår jag nog ganska så bra 🙂 Jag hoppas att ni gör desamma.

Inatt drömde jag att vi blev gravida med vårt tredje barn för ja, det finns tankar på att vilja ha ett till och på något sätt ville väl hjärnan testa mig, haha. Jag drömde att jag plussade på stickan och att jag tänkte “men shit, vi kan ju inte ha 3 barn! Det kommer jag aldrig orka!”. Jag vaknade och tankarna fortsatte att cirkulera.

+ Jag vill vara en ung mamma till alla mina barn. Jag vill kunna vara med länge, hoppa, leka och ta långa promenader. 

+ Vi vill ha barnen täta och gärna 3. Lika bra att köra på om och medan man kan.

+ Barnen kommer ha så kul tillsammans! Elise och Julia älskar varandra upp och långt över öronen och jag har aldrig märkt av någon typ av avundsjuka. Jag har för mig att jag läst att täta barn inte upplever den egenskapen på samma sätt? 

+ Man kan inte få nog av de små. Vi har fått två underbara flickor och jag är så stolt över dem. The more, the merrier! Haha 🙂 

+ Åh, en graviditet är ju så underbar. Den är så himla häftig! Jag hade gärna upplevt den om och om igen.

Jag känner mig äntligen riktigt grym i löpningen och vill fortsätta utvecklas utan avbrott. Väldigt själviskt, jag vet. 

Orkar min kropp en till tät graviditet? 

Vi kommer behöva flytta till större, men å andra sidan har vi idag en enorm lägenhet (dock en trea med stora rum) och finns det hjärterum .. 

Kommer man ha lika mycket tid för alla? Idag kan jag känna ångest för att jag inte alltid ger Fredricks så mycket uppmärksamhet som jag hade velat. Det bara blir så och vi pratar ofta om det – han ser ingen skillnad men det gör jag – det är ungefär så diskussionen går, haha. Över rätt snabbt och lätt.

Ni som har fler barn än 2 – hur upplever ni vardagen? Finns det några saker jag kan stryka från listan ovan? 🙂

Nu är det gröt som gäller och sen lite islatte på det. Ha en superfin dag!

Kram.

DSC06104 DSC06105 DSC06109_1 DSC06111 DSC06113 DSC06117 DSC06119 DSC06120

// Bilder från gårdagens fika. Mysdag! <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bess

  Jag har två pojkar idag 4 & 6 år. Är 16mån mellan de två. Hade de väldigt tufft med pojke nr 2. Han var extrem matvägrare från dag 1.. Först vid 2års ålder efter att man opererade bort hans halsmandlar började han äta normalt o allt förändrades för oss. Men vi var väldigt trötta rent psykiskt eftersom han matvägrade gick inte upp i vikt o slutade tom att växa. 😫Oron för ens barn är värst! Dock har vi nu återhämtat oss o plussade för barn nr3 härom veckan. Är nu i v7 känns konstigt att vi ska börja om. Men jag ser framemot barn nr 3 med stor längtan.

  1. goteborgsmamman

   Meeen, miljoner grattis! Efter regn kommer solsken säga det ju och det är skönt att allting fungerar bra nu. Försök lev i nuet och njut av vad som väntar. Det är du värd. Kram <3

 2. Sandra

  Jag har 5 barn, mellan ettan och tvåan skiljer det 1 år och 10 månader, mellan tvåan och trean skiljer det 3 år och 3 månader mellan trean och fyran skiljer det 1 år och 4 månader och mellan fyran och femman skiljer det 1 år och 1 månad. Jag personligen tyckte att det blev för stort glapp mellan tvåan och trean då man äntligen börjat få sova ordentligt igen och tvåan var blöjfri och hade slutat med både napp och välling sen lång tid tillbaka, tyckte det var otroligt jobbigt att börja om med allt det där igen.

  Sen hade jag väldigt svår foglossning när jag väntade trean, blev sjukskriven och sängliggandes från v8, så det var ju inte så jätte roligt. Hade lite besvär med foglossning när jag väntade femman också men inte alls på den nivån. När jag väntade tvåan så jobbade jag ända fram tills några dagar innan förlossningen. Är nog väldigt olika hur kroppen klarar av täta graviditeter.

  Tack för en super härlig blogg 🙂

  1. goteborgsmamman

   Men åååh, vad mysigt! Ja, men vi tänker väl också lite så – att det är ‘lika bra’ att köra på medan man är inne i hela svängen. Vi börjar ju potträna Elise nu och då tänker jag att det samtidigt kan vara skönt att slippa ett blöjbyte, men det är ju världsligt.
   Usch och fy för foglossning! Med Elise sprang jag till samma dag vattnet gick, men jag tränade inte alls med Julia. Det är så olika!
   Tusen tack för att du förgyller kommentarsfältet <3 Mängder med kramar!

Annons