Bloggens första frågestund. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bloggens första frågestund.

Hej älskade ni!

Hoppas ni mår strålande. Elise ska precis iväg med min mamma och syster på äventyr här så jag tänker att vi startar denna lördag med en FRÅGESTUND! Hoppas ni tycker det blir lika skoj som jag 🙂 Det har kommit in ett par frågor på sistone så jag tänkte det kunde passa bra med ett inlägg där jag svarar på alla tankar ni har 🙂

Du kanske är gravid? Har en förlossning som väntar? Precis fått barn? Funderar/planerar barn? Eller så vill du bara veta något helt annat? Alla frågor är välkomna och jag ska försöka svara på allt! 🙂

Kör på så hörs vi lite senare!

Kram.

DSC06506

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons