Morgontjuv. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Morgontjuv.

God morgon solstrålar!

Hur mår ni? Jag mår inget vidare och får tyvärr ställa in ett lopp ikväll som jag skulle sprungit tillsammans med ett tjejgäng. Men halsen värker och jag känner lite yrsel så det blir inget med det. Istället äter jag gröt med jordgubbar utan mjölk eftersom Fredrick tog den sista imorse (pik, pik). Gröt utan mjölk är verkligen som att äta julskinka utan senap, kanelbullar utan kanel eller äppelpaj utan vaniljsås. Inte supersexigt med andra ord 🙂

Elise sover fortfarande. Hon vaknade inatt och ropade på mig så jag lade mig bredvid. Det var bara det att hon slutade inte ropa sen, haha. Hon satte sig upp och rabblade upp alla namn hon kunde och av någon anledning trodde hon väl att det var morgon. Att klockan bara var 04 förstod hon nog när hennes mamma ignorerade henne och somnade ifrån – då somnade hon också efter en stund.

Igår var jag med på en visning – eller rättare sagt på ett ‘intag’ som det kallas. Man åker till det hus/lägenhet som är till salu och pratar ihop sig med säljaren, tittar runt och får höra lite historia bakom boendet. Det var otroligt intressant och jag längtar redan till nästa gång! Mäklaren jag var med var dessutom ruggigt duktig och en bra förebild för en praktikant som mig 🙂

Jag ska hämta en kopp kaffe (även den utan mjölk då) och krypa upp i soffan. Sjuk var inte riktigt planen såhär innan Fredrick åker iväg, så idag blir en återhämtningsdag.

Hoppas ni får en fin onsdag – halvvägs till fredag!

Kram.

Ps. Ni glömmer väl inte att tävla om ett Libero hudvårdskit? Tävla gör ni i det här inlägget eller på Instagram

DSC06631

// Gårdagens lunch: ceasarsallad! Så himla gott! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons