Göteborgsmamman

Frågor till en barnmorska.

Hej på er!

Här hemma sover båda barnen och jag har äntligen lutat mig tillbaka för att ta det lite lugnt innan de vaknar.
Vi har varit iväg och hämtat paket, träffat mamma, handlat till Elises kalas och när vi precis kommit innanför dörren så kom ett bud från Delikatessboxen. Jag har gjort en liten video till er med innehållet och sakerna vi fick handlat idag, men det krävs lite redigering innan den kommer upp 🙂

När man är gravid – och även efter förlossningen – så har man oftast miljoner frågor som man skulle vilja ha svar på. Jag tänkte därför att jag skulle slänga iväg ett mail till min barnmorska om det är så att vi kan knåpa ihop ett par frågor här tillsammans. Det är helt okej att vara anonym och det är fritt fram att fråga precis vad man vill!

Hur kommer jag vara där nere efter förlossningen? Hur vet jag när det är på gång? När kan jag träna efter förlossningen? Vad får jag inte äta under graviditeten? Hur blir man gravid?

Det finns inga dumma frågor så kör på. Vad vill DU veta?

Kram.

DSC06171

// En bild är bättre än ingen bild, haha. Och den här glassen var riktigt god från glasskiosken i Brunnsparken, Göteborg. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.