Nu har jag bestämt mig! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nu har jag bestämt mig!

God morgon härliga ni!

Hoppas ni mår bra och att ni har en härlig lördagsmorgon. Klockan är visserligen bara 8:30, men det finns säkert en del av er med morgonpigga barn 😉
Jag vaknade upp med ordentlig halsont idag igen – det känns nästan som om det bara blir värre och värre, hur det nu är möjligt. Finns det någon av er som har någon huskur så är det välkommet! 🙂

Nu har jag bestämt mig – det blir ett kök till Elise på hennes födelsedag. Ett dockhus kändes för pilligt nu när Julia fortfarande är såpass liten och ska smaka på allt hon kommer åt (nyss gjorde hon sönder ett porslinslock och skulle äta skärvorna som blev..!). Plus att vi igår hemma hos mormor hittade en hel del köksredskap som var av det mindre slaget – perfekt som tillbehör!
Jag tänker att jag köper ett IKEA barnkök och sen målar jag helt enkelt om det. Jag tänker mig grått, ljusrosa och guld – det låter väl fint? Har sett att många klär om bänken i marmor och det är ju också himla fint! Vi får se hur det slutar – ni kan räkna med en vlogg där iallafall 🙂

Det är grått och blåser ute. Jag måste åka och hämta ut en hyrd kaffekokare och termos inför en jobbdag imorgon, men annars står inte mycket på listan. Här ska det vila sig frisk!

Vad gör ni idag? Göteborg har ju inte en skymt till sol, men det kanske finns någon av er som har? 🙂 Ha en underbar dag!

Kram.

DSC06676 DSC06677 DSC06678 DSC06679 DSC06680

// Lite smått och gott som vi plockade med oss hem från mormor. Tack! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons