104-årig bloggare. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

104-årig bloggare.

God morgon på er mina skönheter!

Jag sitter just nu framför tvn och lyssnar på Dagny Carlsson – en 104-årig bloggare som blir intervjuad på Nyhetsmorgon. Vilken underbar kvinna! Och pigg är hon också – mycket piggare än många jag känner! Ikväll är hon nominerad till Kristallen och jag hoppas så att hon tar hem priset. Lycka till Dagny!
Något som jag tycker är sjukt är dock att även hon får till sig näthat. Hur kan någon med att vara elak mot en så gammal kvinna?! Snacka om att det finns folk som saknar respekt. Dagny verkar dock klok nog att sopa dem under mattan 🙂
Vill ni läsa Dagny Carlssons blogg så gör ni det här 🙂 

Hursom, hoppas ni mår bra! Idag vände det äntligen för mig och jag känner mig fortfarande krasslig, men är iallafall inte värre – skönt! Jag är laddad för en ny vecka imorgon och en vecka fullproppad med inskolning för Elise. Det ska bli himla skoj!
Idag väntar praktik och Fredrick kommer äntligen hem! Jag saknar hans varma kramar, dåliga humor och våra myskvällar. Det ska bli skönt att ha honom hemma.

Det börjar dra ihop sig och jag måste klä på mig. Håll utkik här på bloggen för idag väntar både en ny tävling, vinnaren av Libero (det finns chans att tävla fram till 18 ikväll!) och en VLOGG! Woho!

Ha en fin dag min älskade.

Kram.

DSC06693_1 DSC06695 DSC06696 DSC06698 DSC06700

// Julia i hennes nya jacka från Holly & Whyte – Lindex. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons