Vinn ett eget fototryck hos mig! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vinn ett eget fototryck hos mig!

Hej på er!

Alla är vi fotografer, inte sant? Det tycker jag!
Du har säkert någon gång lyckats ta en eller flera bilder som du är sådär extra stolt över. Man behöver ingen utbildning för att fota (även om det finns såklart! 🙂) och idag har alla tillgång till en kamera på sin mobil. Fotot du har lyckats skapa är unikt eftersom du varit på rätt plats vid rätt tidpunkt och fångat ögonblicket som varit just där och då. Sommaren är över men det betyder inte att du inte kan titta tillbaka och uppskatta de små tillfällena som sätter guldkant på vardagen.
Fotografer Göteborg är en samlingsplats för företag men även en plats för dig som vill hitta och jämföra fotografer i storstaden. Just nu ger de dig möjligheten att få en egen bild som fototavla genom att tävla här hos mig! En härlig vinst att sätta upp på väggen där hemma eller att ge bort till någon när och kär 🙂

Du deltar genom att svara på denna fråga:

Vilken bild skulle du skapa fototavla av? Beskriv gärna. 

Tävlingen avslutas den 11 september och vinnaren kommer då utses och kontaktas av fotograftjänsten som detta inlägg är ett samarbete med 🙂 Stort lycka till!

Kram.

DSC03208 DSC03377 DSC03379 DSC03516 DSC03573 DSC03559 DSC03586

// Här är några av mina favoriter som mer än gärna hade fått pryda väggarna här hemma 🙂 Min älskade familj! <3 //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria

  Jag fotar ungefär två gånger i veckan och då fotar jag allt möjligt, det hjälper en att minnas och kan dessutom förmedla känslor genom tiden. Perfekta fototavla skulle vara ett foto på familjen.

 2. Helena i Uppsala

  Gubbvännen börjar träda in i dimmorna. Ännu så länge kommer han ihåg barnbarnen men när minnet sviker kan fototavlan på de tre trigga igång tankarna.

 3. Linn

  Bra tajming! Vi har många fina minnen från sommarn 2016 men utan tvekan har jag och familjen ett foto som betyder väldigt mycket för oss. Fotogrfiet är på hela familjen inklusive släkten samlade, första gången på 10 år. Eftersom många bor utomlands bestämde vi för oss att ha en “reunion”, som verkligen är det bästa som hänt på länge. En bild säger mer än tusen ord 🙂 Kram

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Visst är det härligt med reunions! Vi träffades för alldeles för många år sedan nu, men när vi sågs var det som om det var en vecka sedan. Kram och lycka till! <3

 4. Liv

  Jag har ett foto på min son, hans far, farfar och farfars far, alltså 4 generationer “grabbar”. Bilden togs på äldsta faderns 90års kalas förra sommaren. I våra gick farfars far bort, men jag är så glad att denna bild hanns med att tas, och att sonen, då ca 8 månader hann träffa sin gammel farfar <3

 5. Amina

  Åh vilken rolig tävling! Jag tror jag skulle vilja skapa en fototavla av när min man och hans bror klättrat upp på den högsta stenen uppe vid Ales stenar utanför Ystad och min svärfar står nedanför/framför stenen tillsammans med min svågers son på axlarna. Det är en bild med så mycket glädje och tre generationer pojkar. Sen skulle jag ge den till svärfar att hänga på valfri plats ute på familjegården söder om Stockholm.

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Det här med generationer är så häftigt att få med på bild. Vi har en på mig, min syster, mamma, mormor och Elise när hon döptes – 4 generationer och så mycket kärlek! Lycka till! Kram <3

 6. Frida

  Vilken härlig tävling. 🙂 Jag skulle skapa en tavla av ett foto på min dotter och mig. Hon är mitt första barn och så otroligt efterlängtad! Det är ett svart/vitt foto som är fotat i midjehöjd på mig. Jag har en bh på mig och håller min lilla tjej som bara är klädd i blöja framför min mage. Hoppas på tur!

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Åh, det låter som en underbar bild <3 Vi har en svart-vit på min mage i sovrummet och en cykel målad på när jag väntade Elise. En present från mig till Fredrick och ett riktigt minne! 🙂 Kram och lycka till! <3

Annons