Första dagen på förskolan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Första dagen på förskolan.

God kväll mina älskade.

Hoppas ni mår bra – för det gör ni väl?
Den här dagen har verkligen sprungit iväg från att Elise skolades in imorse tills att vi precis klev innanför dörren. Jag ska snart sätta mig och välja ut 20-25 bilder som vi ska göra ett album av imorgon, ett album för Elise att titta i om hon saknar oss på förskolan 🙂 En gullig idé tycker jag! Men jag måste få sammanfatta dagen 🙂

Vi kom iväg strax innan 9 imorse och hade bara ett par minuter att gå – max 5 om jag skulle få gissa. Vi kom in på fel avdelning till en början, men blev vänligt hänvisade ner en våning. När vi tagit av oss skorna vid Elises plats så kommer vi in för att möta 4 lärare och en 10-15 barn i hennes egen ålder. Jag hälsar på första lärarinnan och stannar upp för en sekund. Hon ler mot mig och frågar om jag kommer ihåg henne – oj, så jag skämdes! Jag är usel på att placera ansikten och platser, men fick snabbt förklarat för mig att vi setts på Nordic Wellness för en herrans massa år sedan. Det var hursomhelst väldigt kul att se henne igen och det känns skönt att hon kommer stå min dotter nära den kommande tiden 🙂

Idag var vi där strax över en timme. Ungefär så långa dagar kommer det vara den här veckan, med undantag för något 4-timmars pass när vi ska stanna över vilan. Måndag nästa vecka är första dagen jag ska lämna henne en kortare stund och min magkänsla säger att det kommer gå bra – hon känns redan väldigt hemma. Under morgonen har vi målat, lekt och plaskat med vatten. En del barn var inne medan en del gick ut så det var lite lugnare under den tiden vi var där.
Vi fick med oss en så himla  bra lista på kläder och saker som vi ska ta med till förskolan – den listan tänkte jag dela med mig av så fort jag hinner sätta mig ner en minut 🙂

När vi kom hem från förskolan så tog vi en utflykt till Nordic Wellness årsjubileum i Landvetter, åt lunch med en vän, åkte på husjakt och sedan tog vi bilen till Fredricks föräldrar för lite grillning i sensommarsolen. Ett underbart slut på en underbar dag.

Dags för fotoletande – det finns ju en hel del bilder att gå igenom, hehe ..

Kram på er.

DSC06726 DSC06727 DSC06728 DSC06731 DSC06733 DSC06737 DSC06739 DSC06741 DSC06745 DSC06750 DSC06748

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Trippelfarsan

  Och snart kommer det hemskaste av allt! Att lämna ett gråtande barn, trots att det tar 10 sekunder från och med att man gått ut tills barnet är fokuserad på något annat så bränner det ordentligt i själen. Man är ju för jäkla blödig! Lycka till 🙂

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Visst är man det! Den stunden hoppas jag såklart att jag slipper, men känns som något alla föräldrar ska behöva gå igenom .. Tack för förberedandet ;D kram.

Annons