Egen morgon. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Egen morgon.

God morgon på er.

Jag vaknade morgonpigg och redo för en ny dag redan 45 minuter innan larmet skulle gå av. Istället för att ligga och smygsurfa bredvid Julia och Fredrick så bestämde jag mig för att lägga mig i soffan och plugga lite. I måndags började en ny kurs – byggteknik – och jag känner verkligen att det är en kurs jag förstår mig på. Annat är det med matte – den skippar jag gärna 🙂

Om 2 h börjar Elises andra dag på förskolan. Vi valde ut ett par fina bilder igår kväll på släkt och familj – det ska bli kul att få presentera dem för lärarna och göra en bok för Elise att blicka tillbaka i.

Dags att plugga vidare – nu när jag ändå har chansen 🙂

Hoppas ni får en fin dag – det är ni värda.

Kram.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons