Gårdagens bravader i bilder. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gårdagens bravader i bilder.

God morgon!

Inatt sov jag och tjejerna i samma säng – något som vanligtvis brukar betyda att jag kanske inte sover sådär jättetungt under timmarna, men just inatt sov vi nog alla tre riktigt skönt. Jag känner mig utvilad och tycker det är härligt med lördag!

På tal om lördag så är det idag dags för oss att öppna påsarna som vi fick från Cloetta häromdagen. Det är höstens nya godissorter som ska testas och något säger mig att jag kommer få ett par nya favoriter. Vilka de nya sorterna är ska ni få veta så fort de är öppnade så att jag även kan ge en liten recension på vilka ni måste förhandsboka när de kommer ut i butik, haha 🙂 Det fanns dock med en Läkerol Halstabletter med tranbärssmak och den var riktigt god! Helt klart en ny goding som jag kommer köpa igen.

Igår började vi ju morgonen på Lindex, idag börjar vi den hemma i soffan. De här långdragna lördagsmornarna är underbara tycker jag och just idag har vi ingenting att stressa iväg till.
Vad ska ni göra idag?

Kram.

DSC06785 DSC06786 DSC06791 DSC06792 DSC06794 DSC06795 DSC06796 DSC06799

IMG_5146

// En mysig morgon med min mellanstora kärlek igår. Lindex visade att det är färg även denna hösten som gäller och hade frontat snyggt med matchande mamma- och barnfärger. Efter att Elise slutat förskolan så tog vi en fika på stan och mös en stund innan vi mötte upp Fredrick och Julia för att bege oss till Modellink. Skön fredag! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons