REA-favoriter från Lyko. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

REA-favoriter från Lyko.

Hej goingar!

Under mina år har jag hunnit testa en miljard produkter (nästan ingen överdrift alls, haha). Jag har haft långt och kort hår, finnar som behöver täckas över och och fransar som behövde mascara innan lösfransar ens var påkommet. Under de här åren har jag hittat många favoriter och jag tänkte därför tipsa om ett par till er – jag vet att ni kommer älska de här!
Boxen längst ner till höger är bara en liten bonus – tyckte det var en rolig grej som Lyko kommit med; Lykoboxen!

ALLT ni ser på bilden är dessutom på rea just nu så fynda på!

Har du några egna favoriter att dela med dig av? 🙂

Namnlöst-1

Max Factor 2000 Calorie Mascara // Max Factor False Lash Effect Mascara // Dolce & Gabbana nr 3 // Maria Nila Palett Color // OSIS Hårspray // Schwarzkopf Dust It // Macadamia Deep Repair // Moroccaan Oil // Max Factor Creme Puff // Lyxoboxen // Redken All Soft Scampoo & Conditioner // Escada Gift Pack // Max Factor Foundation 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons