Bildbomb från gårdagens familjedag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bildbomb från gårdagens familjedag.

Hallå där!

Idag var en sån där morgon där jag bara ville ligga kvar länge, länge och sträcka på mig så mycket att gåshuden träder fram. Det hade varit underbart att få ta sovmorgon, men när planerna trädde fram i huvudet på mig så kom jag på att jag visst ville gå upp, göra iordning mig, barnen och packa ner allt som skall med. Vi ska nämligen åka och hälsa på min farmor och det är verkligen så himla mysigt! Fredrick ska cykla i närheten så vi åker tillsammans och därför blev det lite tidigt idag. Jag och flickorna handlar på vägen upp och planerar att vara där vid 10 till strax efter lunch. Farmor sa att hon bakat bullar och jag känner nästan att det luktar ända hit .. Mums!

Igår var det en lugn dag här hemma. Vi tog en liten utflykt med bilen, men bestämde snabbt oss för att stanna hemma, gå på stan och titta på hästtävlingen som pågår här i Göteborg den här helgen. Vi åt kyckling och klyftpotatis till middag och hallonkaka till efterrätt. Mums!

Nu får vi snabba på lite här hemma. Ha en fin dag!

Kram.

DSC06813 DSC06812 DSC06801 DSC06811 DSC06834 DSC06836 DSC06845 DSC06842 DSC06839

DSC06847

// En blandad mysdag igår 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons