Näst sista omgången. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Näst sista omgången.

God morgon härliga ni!

Hur mår ni? Jag sitter här och småfryser lite grann av sömnbrist tror jag. Julia ville absolut inte somna igår kväll och har vaknat flera gånger inatt och bara gråtit alldeles hysteriskt. Vi har alla varit lite snuviga här hemma så det är väl helt enkelt hennes tur nu. Precis som Fredrick säger så tror jag att hon är rädd att somna för att näsan inte fungerar som den ska – för att hon är täppt och lite snorig.
Vi andra börjar bli friska nu iallafall och helgen som varit har verkligen gett oss chansen till att kurera oss.

Igår släppte vi av Fredrick vid hans cykling och åkte vidare mot farmor, men redan efter en halvtimme ringde han och sa att regnet satte stopp för långpasset och vi fick åka och hämta upp honom igen. Det var tråkigt att behöva åka från farmor så snabbt, men jag lovade att vi skulle komma tillbaka så snart som möjligt.
Resten av dagen vilade vi och tog en kortare promenad på stan. Jag har nu även målat näst sista omgången på Elises kök och kan sätta ihop allting imorgon – det ser jag verkligen fram emot!

Vi har en himla rolig nyhet att berätta för er, men ni måste få vänta lite. Jag lovar att det är värt det 🙂

Nu ska vi göra oss iordning och Elise ska till dagis. Det är 1 h som gäller idag och första gången jag ska lämna henne en stund. Håll tummarna för att allt går bra!

Ha en fin måndag.

Kram.

DSC06849 DSC06852 DSC06854 DSC06857

DSC06851

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons