Cykelfärd till förskolan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cykelfärd till förskolan.

God morgon min sköna!

Mamma stiger innanför dörren vilken sekund som helst och det är dags för oss att gå till förskolan. Gårdagen gick strålande och de 30 minuter jag lämnade Elise fick lärarna att undra om hon ens fattade att jag gick, haha. Jag hoppas det går lika bra idag! Vi cyklade till förskolan igår och jag tänkte göra samma sak idag – Elise blev helt tossig när vi svischade förbi på gatorna här i Göteborg 🙂 Så söt!

Hur mår ni annars? Har ni sovit gott? Med ett fåtal uppvak inatt så mår jag ändå väldigt bra och känner mig pigg! Vi hade en lugn kväll här igår och jag tror att det var rester av hallonkakan som gjorde suset, haha. Eller så var det kanske linssoppan? God var den iallafall och superenkel att göra! Här hittar ni receptet om ni vill testa 🙂

Efter förskolan har vi inte mycket planerat. Eventuellt åker vi till mormors lägenhet och hjälper mamma att städa ur det sista innan den ska lämnas över – det är skönt att vara ute i god tid!
Jag hade velat ta en långpromenad, men orken finns inte riktigt där än efter den här förkylningen. Det kommer när det kommer.

Dags att ta på oss ytterkläderna – nu är mamma här!

Kram på er och ha en fin dag.

DSC06866 DSC06861 DSC06864 DSC06860

// Världens gladaste unge och hennes avklädda docka, haha! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons