Kommande roligheter i Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kommande roligheter i Göteborg.

Hej på er alla glada!

Hoppas ni har en en fin tisdag! Jag var faktiskt tvungen att kolla efter vilken dag det var och tur var ju det, för jag trodde det var onsdag 🙂
Vi har precis kommit in från en långpromenad. Båda barnen behövde verkligen få lite sömn så istället för att vänta ut dem snörade jag på mig träningsskorna och tog ett varv i Slottsskogen. Underbart! Vilket väder!

Vet ni vad? Det händer 2 riktigt spännande saker här i Göteborg inom det närmsta som jag verkligen tycker att ni måste spana in. Jag ska själv försöka vara med på båda aktiviteterna och ju fler desto roligare såklart! 🙂 Ses vi där?

Kruskalas Göteborg 2016
Eventet anordnas av en av mina närmsta vänner och hennes syster. I oktober arrangerar de Göteborgs största (och första!) kruskalas. Ett kruskalas är ett kombinerat kafferep och knytkalas som kräver att du har en djup dessertmage precis som jag! Principen är att äta så mycket du orkar och kan med!
Alla som vill får vara med och bidra med kakor (jag ska baka!). Vill du vara med? Gå in på Kruskalets Facebooksida och läs mer om hur du anmäler dig. Bjud in alla du vet har ett intresse för godsaker – det vill säga alla du känner! 🙂
När? 9 oktober kl. 11-14
Var?
Fräntorp Folkets Hus
Pris? 80:- för vuxna och 40:- för barn. Bakar du så är det gratis inträde! 🙂

Loppan Barnmarknad
Finns det någon som inte älskar loppmarknader? Loppan är Göteborgs största barnloppis och här man kan du hitta allt mellan graviditetstiden till er som har barn i alla åldrar. Skor, leksaker, kläder, barnvagnar och cyklar är bara ett par exempel på vad du kan sprätta slantarna på!
Det finns café där du kan vila dina armar och fylla upp magen med hembakta godsaker och sakerna som kanske inte säljs under dessa två dagar går vidare till hjälporganisationen Lions och deras välgörenhetsarbete. Hur bra är inte det?!
När? 17-18 september kl. 9-14 resp. 9-13. På söndagen är det halva priset som gäller på allt som finns kvar!
Var? Torslanda. Här hittar du vägbeskrivning!
Pris? Ett gott humör!

DSC03571

// De här rosorna alltså! //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons