Inskolningsuppdatering. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Inskolningsuppdatering.

Hej alla goa och glada!

Hur mår ni? Hoppas ni har haft en fin dag!
Idag har Elise varit på förskolan i hela 2 h 20 min själv och det gick så himla bra! Det gjorde lite ont i hjärtat när jag lämnade henne. Vi kom mitt i ruschen när alla skulle ut på gården och när jag skulle kliva utanför dörren så försökte Elise ta sig förbi alla barnen och komma bort till mig – inte i panik, men hon försökte ändå nå mig. Lärarna visade att jag skulle gå ut och jag gick – då trodde jag hon skulle gråta, men tvärtom så hade det gått strålande och vid hämtningen sa de att hon hade bett om påfyllning på köttfärslimpan och sagt “mera” fler gånger. Vilken härlig känsla jag fick i kroppen då!
Imorgon är det samma tid som gäller och på fredag ökar vi till 4 timmar. Det är härligt att inskolningen går såpass bra, men man ska inte ropa hej – det kan ju lika gärna vända 🙂 Ni får gärna kommentera med era egna inskolningshistorier.

Nu har Fredricks mamma precis varit här sedan lunch och det är dags för oss att sätta igång med maten. Det vankas lax, potatis och citronsås – muuums!
Elise somnar vilken sekund som helst – hon har inte sovit någonting idag och efter en heldagslek så är det nog lite sömn som gäller.

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

FullSizeRender-1

// Målning hos BR idag. 🙂 //FullSizeRender

// Elises nya kök som äntligen blev klart i veckan! //

IMG_5193

// Tröttsnuttan <3 //

DSC06890

// Mys med farmor <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons