Känner du Göteborgs bästa frisör? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Känner du Göteborgs bästa frisör?

God morgon!

Åh, jag sitter här på Espresso House alldeles i min ensamhet och dricker en varm kopp kaffe och lyssnar på alla som viskar för att hålla volymen nere här inne. Jag njuter så mycket och känner verkligen att lugnet sveper genom kroppen. Fredricks mamma är en ängel som låter mig göra det här och medan hon tar hand om Julia där hemma så ska jag få lite plugg gjort.

Det blev lite stressigt till förskolan imorse för just när vi står där och Elise har tagit på sig ytterkläderna och den rosa hjälmen sitter på huvudet så kunde jag inte hitta cykelnyckeln. Både jag och Fredricks mamma sprang runt och letade som galningar, men utan framgång. Då brast det i mammahjärtat när jag såg hur Elise stod och väntade – tyst och förväntansfull. Utan ett ord lät hon mig ta av henne hjälmen och istället tog vi löparvagnen upp till dagis. Om det så är det sista jag gör så ska jag hitta nyckeln när vi kommer hem och sen ska jag ta med henne ut på en sväng när Fredrick kommer hem från jobbet.

På tal om ingenting så måste jag hitta en frisör som bor närmre än vad min nuvarande gör, så nu behöver jag din hjälp! Känner du den bästa frisören i Göteborg? Var hittar jag honom eller henne? Är det kanske du som läser? Hit me!

Dags att få lite plugg gjort innan jag fixar de sista presenterna till Elises 2årsdag. Hoppas ni får en härlig torsdag!

Kram.

FullSizeRender-2

// En ensam, lugn morgon i ett tyst Espresso House. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Eva på frisörcenter vid Domkyrkan (det lilla frisörcenter) hon är så himla bra. Har aldrig varit så nöjd tidigare med en frisör. Hon är jättego, omtänksam och bäst på det hon gör. 🙂

Annons