Morgonlyx och laxpasta. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Morgonlyx och laxpasta.

God morgon!

Vi har varit vakna ett par timmar, men här har det varit fullt ös och jag har inte lyckats slå mig till ro framför datorn förrän nu 🙂
Under morgonen har vi hunnit leka, väcka pappan i huset, ätit frukost och jag har tillochmed hunnit raka benen! Och med tanke på den tid det tog så har det både hunnit växa och jag har hunnit tappa tekniken, haha. Nej, riktigt så illa är det inte – men att det blir en av höjdpunkterna på dagen att få det gjort tyder ju på en del sanning ändå 🙂

Idag väntar fortsatt flytt av mormors lägenhet. Det är inte klokt vad hon har samlat på sig saker genom åren! 27 serviser, 32 krukor, 941 filtar och handdukar och ännu fler stolar. Vi har 6 stycken pinnstolar som vi behöver bli av med till exempel, om någon skulle vara intresserad 🙂 I övrigt ska vi försöka ge bort så mycket som det bara går till välgörenhet. Det känns bra i hjärtat.

Det är lördagkväll och vi har inte något planerat. Jag är som vanligt sugen på grekiskt när helgen kommer, men för ovanlighetens skull skulle jag bli minst lika nöjd med en stor, matig sallad från Adam’s Café på Frölunda Torg. Vi får se helt enkelt. Igår åt vi resterna av laxpastan jag slängde ihop häromdagen – fruktansvärt gott! Receptet finns under bilder 🙂

Nu ska vi börja dagen! Hoppas er blir underbar!

Kram.

DSC06895 DSC06896 DSC06893

// Blanda ihop creme fraiche med lite mjölk/grädde. Låt koka upp och tillsätt varmrökt lax, majs/ärtor, dill och kryddor. Blanda ihop med pasta och pressa över citron! YUMMIE! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons