Födelsedagdags och husvisning. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Födelsedagdags och husvisning.

God morgon mina kära!

Hoppas ni har njutit av en lång sovmorgon. Om man jämförde med när vi först vaknade klockan 5 imorse så blev det rena drömmen när Julia bestämde sig för att somna om tills klockan blivit 8. De där 3 timmarna – även om de är tidigt vilket som – är magiska!
Annars har jag sovit som en prinsessa.

Idag står det husvisning och födelsedagsfirande på schemat. Huset är något vi kanske behövt renovera på sina ställen, men gräsmattan och den inglasade terassen är drömlik. Utgångspriset ligger på strax över 4 miljoner vilket är rätt högt – speciellt med tanke på att förra huset vi kollade inom samma prisklass gick upp 1,5 miljon … Men vi ska kolla! 🙂
Födelsedagsbarnet är Fredricks brorson som sov över hos oss förra veckan. Vi ska vara där vid 16, äta mat och sjunga högt – det ska bli mysigt! Jag tycker det kan vara svårt med presenter till killar, men jag tror vi har lyckats bra och han är så otroligt tacksam för allt att vi hade kunnat ge precis vad som helst och han hade strålat av lycka ändå.

På tal om barnkalas så fyller Elise år nästa vecka och nästa helg är det dags för kalas! Den här veckan blir det mycket planering och en hel del bakning – det ska bli himla kul!

Barnen lever rövare här hemma och det är dags att jag byter av Fredrick där ute i sovrummet. Kika gärna in lite senare för att se vem som blir vinnaren av Red Bull Flying Illusion-tävlingen 🙂

Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

DSC06920_1 DSC06910 DSC06914

// God morgon! 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons