Veckans planer. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Veckans planer.

God morgon!

Hur mår ni? Det är måndag och en ny vecka har börjat – är ni redo?!
Vi har en hel del som händer de här dagarna och det finns inte en minut över, men det är bara kul tycker jag!

 • Måndag: fortsätta hjälpa mamma med mormors lägenhet. Det tar tid, men är faktiskt rätt roligt! Man hittar en massa gamla leksaker som gått i arv och att packa ner i lådor har jag inget emot alls. Däremot tror man att det ska gå snabbt, men det är mer än man tror 🙂
  Elise är på dagis mellan 9-14 och det är sista inskolningsdagen. Tjoho!
 • Tisdag: mer packning och flytt.
 • Onsdag: ännu mer packning och flytt. Bookrelease på kvällen – kul!
 • Torsdag: Elise fyller 2 år! Gah, tiden går fort! Den här dagen är det fix inför Elises födelsedag på lördag som gäller. Handling inför all bakning sker idag.
 • Fredag: bakning står på schemat! Om Elise inte är på förskolan den här dagen så ska jag kolla om jag kan få lite hjälp med barnen – allt för att slippa stressa och att något skulle gå fel. Städ, städ, städ ska också göras!
 • Lördag: födelsedagsfirande! Tjoho! Sista finslipet på förmiddag – städa, packa goodiebags och dekorera tårtan innan gästerna kommer kl 13. Ser fram emot den här dagen så himla mycket!
 • Söndag: tro det eller ej, men här sker förhoppningsvis sista flyttdagen. Det och lite städ från födelsedagen om det behövs 🙂

Vad har ni på agendan? <3

Bjuder på lite bilder från gårdagens kalas hos Fredricks bror där brorsonen fyllde år 🙂 Tack för en fin eftermiddag med god mat och härligt sällskap! Elise fick dessutom ärva ett gammalt dockskåp som vi fick slita henne från när det var dags att sova, haha.

Ha en fin dag!

Kram.

DSC06924 DSC06946 DSC06936 DSC06939 DSC06942 DSC06928 DSC06932 DSC06933 DSC06927 DSC06925 DSC06938 DSC06949

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Hm, ja nu är jag redo.. Eller kanske inte när det kommer till kritan.
  I fredags tog min mellantjej bort gipset vid benet hon haft i tre veckors tid. (Brutet ben). Igårkväll blev det in till akuten igen på grund av att hon bara grät och ville ta sig för benet. Domen? Gips i två veckor till..

  I lördags druttade äldsta tjejen (3,5 år) rakt ner i en damm, huvudet före. Så bara fötterna stack upp… HUVVA! Som tur va hann en vän dra upp henne rätt omgående. Vi hade annars kunnat förlora våran äldsta dotter! Bara tanken får mig att vilja gråta.. Men som tur va gick allt bra med även henne.

  1. goteborgsmamman

   Men herregud, vad du är med om mycket! Det tillhör väl livet som förälder att få hjärtat i halsgropen ett par gånger under ens livstid, men det är ju så skönt att höra att allt gick bra! Stackars mellantjejen som får ha gips ännu längre, men tiden går fort <3
   Krama töserna från mig! Kram <3

Annons