Göteborgsmamman

Elise 2 år.

Hej finaste ni! 
 
Har ni haft en bra torsdag? Den här dagen tycker jag har gått så himla snabbt och det har varit non-stop födelsedagsfirande här hemma, haha. Mamma kom förbi och gick med mig och Julia upp till förskolan för att hämta Elise. Av någon anledning så brister Elise ut i tårar varje gång jag hämtar henne – hur kommer det sig? Hon börjar gråta och springer fram och kramar om mig. Kanske kommer hon på att jag varit borta? 
Hursomhelst så satte vi oss och fikade på avenyn. Elise fick en chokladboll för att hon fyllde år medan jag och mamma firade med två otroligt goda smörgåsar. Tänk att något så enkelt kan vara så gott! 
 
När vi kom tillbaka hem igen fick Elise sitt paket från mamma: en kassaapparat med tillhörande varor. Hon har suttit klistrad där i timmar nu och jag tror inte hon kommer göra så mycket mer idag, haha. Underbart att se henne så glad över sin present! 
 
Idag blir det rester av gårdagens mat till middag; ugnspannkaka. Men för att dryga ut tråkigheten så åt jag sushi till lunch – det är ju förbaskat gott! 
Just det, som ni ser så ser det lite nytt ut här i bloggen och det är för att vi har flyttat på oss 🙂 Det är fortfarande en del finjusteringar som ska göras så jag hoppas att ni har tålamod med mig – det kommer! 
 
Lova mig att ha en underbar kväll. Har ni några planer för helgen? Jag tänkte att jag skulle börja baka inför Elises kalas redan idag. Det är lite tårtbottnar och sådant som ska göras. Morgondagen kommer annars bestå av en massa bak, städ och en underbar stund med mina favoritmammor Emma och Siranee. 
 
Kram på er. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Ett härligt födelsedagstips till er som ska köpa till barn; Goboken har fantastiska paket och prenumerationer! Jag blev så glad att det var riktiga kvalitétsböcker som kom på posten. Försökte få med på bilden att texten ’glänser’ – det tycker jag känns lite extra lyxigt 🙂 //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida (förskollärare)

    Känner igen det där med att barn börja gråta när föräldern kommer och hämtar i början. Som du säger kanske hon kommer på att du varit borta. Eller så är det kanske lättnadsgråt- "att va skönt att du kom mamma. Jag har saknat dig". Barn kan ju gråta när föräldern kommer även att de har haft det jättebra på förskolan.

    1. Göteborgsmamman

      Ja, för hon har det verkligen superkul säger de – och hon säger ingenting när jag lämnar henne utan går in och börjar leka direkt. Det kan verkligen vara så som du säger – att hon liksom blir överväldigad. Tack för kommentar! 🙂 Kram <3