Göteborgsmamman

Tävling: premiärbiljetter till Soy Luna!

Tävling i samarbete med Disney Channel.

Hej på er alla barnfamiljer! 

Nu drar vi igång en tävling för er med tweenies mellan 6-12 år. Efter Disneys succéserie Violetta så kommer nu Soy Luna och första avsnitter har premiär den 10 oktober på Disney Channel. Men någon måste ju få smygtitta före alla andra, eller hur? Nu kan du plus en få chansen att vinna era biljetter inför helgens förhandsvisning på Mall of Scandinavia i Stockholm. Dörrarna öppnas 11:15 för mingel och filmen sätter igång 12:00-13:00. 

Soy Luna är en tv-serie fylld med rullskridskoåkning, romantik, humor och en himla massa musik! På Disney Channel kommer en att sändas måndag-fredag och då även vara dubbad på svenska så att alla förstår 🙂 

”Soy Luna handlar om Luna Valente (spelad av Karol Sevilla) och precis som alla andra i hennes ålder bor hon hemma, går i skolan och umgås med sina kompisar. Hon har också ett deltidsjobb på en snabbmatskedja och på fritid får hon göra det hon älskar mest: åka rullskridskor medan hon lyssnar på musik som hennes bästa vän Simon har skrivit. Lunas liv tar dock en oväntad vändning när hon flyttar med sin familj till ett helt nytt land, Argentina. Luna måste nu anpassa sig till ett nytt liv, nya vänner och en ny skola, där hon krockar med en värld av lyx där hon inte riktigt känner sig hemma. Luna tar sin tillflykt till sina rullskridskor och snart upptäcker hon rullskridskobanan Jam & Roller och därmed en ny värld på hjul. Men frågan är om Luna kan anpassa sin rullskridskostil till freestyleåkningen och dansen som de andra inne på Jam & Roller? Under denna nya fas i Lunas liv kommer hennes passion för rullskridskoåkning och dans att blomstra, och hon träffar nya vänner, blir förälskad och upptäcker sitt rätta jag” /Disney Channel

Så vad väntar du på! Alla du behöver göra är att skriva i kommentarsfältet att du är med och tävlar samt lämna din mailadress så att jag kan nå vinnaren! 
Tävlingen avslutas imorgon kl 12:00.

Lycka till! 

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.