Kalasförberedelser. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kalasförberedelser.

God morgon allihopa! 
 
Idag är det bakdag! Och städdag, men låt oss fokusera på bakningen, haha. Igår kväll gjorde jag bottnarna till tårtan och idag ska den fyllas. Pyntar den gör jag först imorgon så att den är färsk och god när gästerna kommer. I övrigt blir det muffins, cake pops, macarons och lite popcorn vid sidan om. Jag hoppas att allt blir som jag tänkt mig och att jag slipper ringa något bageri i närheten för att beställa mer 🙂 
 
Lunch måste man ju ha i magen och eftersom jag ändå måste köpa ett par saker för morgondagen så passar jag på att luncha med Emma och Siranee idag. Vi ses ju imorgon, men det är alltid kul att umgås och gärna så mycket som möjligt 🙂 
När jag är ute och flänger så måste jag köpa: 
  • Tallrikar
  • Bestick
  • Cake pops pinnar
  • Grädde
Sen står även dricka, mjölk och kaffe på inköpslistan, men det överlåter jag till Fredrick. I övrigt är vi nog rätt så set! Jag ser fram så mycket emot morgondagen att det inte är klokt – det ska bli så mysigt! 
Dags att kicka igång dagen! Jag måste dricka upp mitt kaffe och börja städa! 🙂 
 
Vad ska ni göra idag? Jag hoppas att ni får en fin dag!
 
Kram.
 
 
// Stora tjejen 2 år! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons