Tappkran från Chilli. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tappkran från Chilli.

Hej på er! 
 
I förrgår gjorde jag världens fynd. Jag har länge letat efter en tappkran för att ha saft i här hemma – både under varma sommardagar och nu när vi ska ha kalas. Först tänkte jag köpa en från Nille, men i dagarna hade jag vägarna förbi Chilli och hittade en för 99:-! De brukar ju vara superdyra! Det här är dessutom en av de större varianterna så nu slipper vi fylla på den hela tiden – om inte gästerna är väldigt törstiga då förstås 😉 
 
Även en filt fick följa med hem. 69:- gav jag för den 🙂 
 
Kram. 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons