Elise och Julia barnmodeller hos Modellink. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Elise och Julia barnmodeller hos Modellink.

Hej på er! 
 
För ett tag sedan blev vi kontaktade av Modellink här i Göteborg där de frågade om Julia fick pryda deras barnportfolio. Elise har varit barnmodell för Ellos tidigare (hihi, min lilla gubbe <3) och jag tycker det är en rolig grej och bilder man kan ha och visa för dem när de blir äldre. Vill de fortsätta med det sen så är det skoj, men det är minst lika okej om de inte skulle vilja fotas mer 🙂 
 
Nu finns bilderna uppe på Modellinks hemsida om ni vill se. Elise skulle inte ha fotograferats egentligen, men vi passade på att lägga in henne när vi ändå var där. Låt oss säga att Julia var lite mer lättfotograferad medan storasyster tyckte det var bra mycket roligare att hoppa runt på puffen som stod vid fikahörnan, haha 🙂 
 
Här finns Julia och här finns Elise
 
Kram. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons