Göteborgsmamman

Kalasdags!

Åh, god morgon på er mina fina! 
 
Hur mår ni? Jag vaknade för någon timme sedan och har redan hunnit äta frukost, ge Julia mat och skapat frostingen som ska pryda chokladkakorna. Jag lovar att ni ska få recept på allt sånt efter kalaset – det och mycket annat! 
 
Jag ser så fram emot den här dagen när vi ska fira Elises tvåårsdag med nära och kära. Tyvärr har det blivit en del avhopp pga jobb, resor och tävlingar, men det kommer bli minst lika mysigt för det! 🙂 
Om 4 h 15 min är det dags för gästerna att komma. Innan dess ska jag städa, pryda tårtan, duscha och Fredrick har fått i uppdrag att gå ner på stan och försöka fylla två ballonger med helium. Han tar med sig barnen så att jag kan köra runt som en orkan här hemma sålänge, haha. 
 
Dags att väcka Elise och sen sätter vi igång! 
Har ni något roligt på gång idag? Dela gärna med er 🙂 
Bjuder på tre mobilbilder – har inte hunnit tömma kameran mitt i allt! 
 
Kram. 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.