Grattis fröken Montazami! (+intervju!) – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grattis fröken Montazami! (+intervju!)

Hej på er! 
 
Idag är det Sara Montazamis tur att fylla år och just den här dagen firar hon sina 26 år med att åka till BALI! Jag är inte lite avis – Bali är en av mina drömplatser att åka till här i världen! Någon av er som varit där? 🙂 Berätta gärna! 
 
Så miljoner grattis till dig Sara! Hoppas du får en fantastisk dag med dina nära och kära – det är du värd! <3
 
Här kan ni läsa intervjun jag gjorde med Sara i mars. Jag försökte leta upp den på Google, men det verkar som om bloggflyttandet valt att radera en del inlägg. Nåja, här är den iallafall! 🙂 
Sara bloggade själv om intervjun efteråt och den hittar ni här! 
 
 
Precis som resten av familjen Montazami så är även Sara helt fantastisk! Vilken snygg, driven och jordnära tjej – hon har hela paketet! Det är så roligt att se hur energisk hon är genom sin text och det känns som om jag känt henne hela mitt liv. Den här tjejen kommer komma långt och då blir den här intervjun mer värd än Elvis Presley’s autograf.

Tack snälla för att jag får intervjua dig – hur mår du?
Thank you for having me! I am doing wonderfully actually. Waking up everyday with a smile on my face, working with the people I love, and finding the time to travel the world.  Can’t complain.

På din blogg har man kunnat läsa mycket om Montazami Brand – kan du inte berätta mer?
Yes of course! Montazami Brand is a clothing line that my mom, Hanna and I began working on a year ago and officially launched our first pieces this past January.  It is a small women’s line designed and created by the three of us in Los Angeles, California.  Every piece is made with the most luxurious and comfortable materials that you guys will just die over!

Kollektionen, där även Jennifer Åkerman är modell med er, är otroligt snygg! Kommer märket att komma till Sverige?
Isn’t she just the ultimate babe?! Jennifer has been one of my good friends for a while now and she was the first girl we had in mind for our first launch.  She did an incredible job as our model.  As of right now we are only selling online, but we hope to soon have our pieces sold in shops in Sweden and California.  We will see what happens!

 

För att ta det lite från början; många lärde känna er genom tv-rutan när din mamma Maria var med i Hollywoodfruar. Idag bloggar du, är modell, driver ett klädmärke och är otroligt stor även på Instagram. Du är grym! Vad gjorde du innan allting började?
It all started with Svenska Hollywoodfruar when I was a young college student.  I was studying, hanging with friends and family and interning at sports companies.  Such wonderful things have come from the show and I am so eternally grateful for all the opportunities and support.

Ni verkar vara en otroligt kärleksfull familj. Vad tror du ligger i grund till det?
I can thank my parents for this one.  They are such good people with strong morals and have taught us so many do’s and don’ts in life.  Our family is extremely close and every time spent together is cherished.

VIll du själv ha en stor eller mindre familj när det är dags?
Big family for sure! I couldn’t imagine not having my sister and brother to call when I have a funny story to tell or need some advice.  If I could have three daughters and a son, that would be ideal haha.  Don’t think I have control over that though. 😉

Du har många beundrare där ute. Dejtar du någon just nu? 
Haha oh do I? 😉 At the moment I am single, but I have my eyes on someone.  We will see how that goes. 

Många har just din hemmastat Kalifornien som drömresmål. Vilket är ditt favoritresemål?
California is a wonderful place to live, that’s for sure.  But my favorite holiday destination is definitely Bali.  I just love the vibe there.  I have been there a few times and each time just gets better and better.

 

Kommer vi får se dig oftare i Sverige framöver? Ryktet säger att du funderat på att flytta hit i framtiden 😉 ..
I’m not against moving to Sweden! If I moved there, it would be to live there during the warmer seasons and then live in California for the rest of the year.  If I would be able to figure that out with work then that sounds like a good plan to me! I will be coming to Sweden with my mom very soon.  I will share later on my blog and insta! 

Om 5 år – vad gör du då?
I would like to be married to the sweetest  man in the world and have at least one little baby! I would like to be working with something I love, (Montazami Brand) and living in a house in the city or by the beach!

10 snabba:

Jeans eller klänning?
Dress

Sol- eller skidsemester?
Sun

Bikini eller baddräkt?
Bikini! Bikini shopping is a hobby of mine haha.

Motor- eller segelbåt?
Motorboat!

Drink eller läsk?
Cocktail

Löpning eller gym?
Running outside

Kärleksfilm eller komedi?
Romantic comedy.  Such a sucker for love and dry humor.

Sverige eller USA?
USA, I’m a California girl! 

Högklackat eller sneakers?
High heels

Fest eller hemmakväll?
Party

 

 

Följ Sara på Sociala Medier! 

Instagram: @saramontazami

Blogg: www.saramontazami.com

Montazami Brand: www.montazamibrand.com

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons