Sickhausen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sickhausen.

Hej på er finingar. 
 
Förlåt för usel uppdatering, men här hemma är det sjukstuga deluxe som gäller. Jag blev ju rätt kass efter kalaset och har känt mig alldeles borta sedan dess. Fredrick är hemma idag och tar hand om Julia så att jag får vila ikapp mig. Han tog även barnen inatt vilket gav mig en hel natts sömn – det var underbart och väldigt välbehövt. Som grädden på moset får jag allt serverat på sängen och Fredrick fixar i hemmet och tar hand om tjejerna. Men hellre frisk än sjuk såklart och jag skrattade lite när Fredrick säger att man märker att jag är sjuk på hemmet i första hand 
– ingenting är där det ska vara och soffkuddarna ligger i hela vardagsrummet, haha. 
 
Så ja, det är ungefär så mycket som händer här hemma och jag är helt matt, men tänkte att jag skulle kika in för att ändå säga hej iallafall 🙂 
Vi kör lite status tycker jag.
 
  • Jag sköljer näsan ungefär 5 ggr/dag – kan man kalla det missbruk?
  • 2 1/2 men är min mest sedda serie i år tack vare att det visas ett par avsnitt på tv under dagarna. 
  • Jag vaknar varje morgon av att jag inte kan andas genom näsan. Kroppen är sjukt bra som använder andra luftvägar när detta händer!
  • Jag känner inga lukter eller smaker vilket betyder att alla bajsblöjor automatiskt blir Fredricks. 
Onödigt vetande 🙂 
Hur mår ni? Vad gör ni? Dela gärna med er av allt mellan himmel och jord så jag får annat att tänka på! 
 
Kram goingar.
 
 
 
 
// Den här tjejen är ändå sjukt glad! 🙂 //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons