Kaffets dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kaffets dag.

God morgon! 
 
Hur mår ni? Jag är fortfarande snuvig och krasslig, men det är nog gnällt om det tycker jag! Fredrick har precis lämnat av Elise på förskolan och jag sitter och firar denna torsdag med en kaffe – för vet ni vad? Idag är det kaffets dag! Jag dricker en hemmagjord islatte – vad dricker du? Kanske är du en tedrickare, eller en person som föredrar saft eller vatten? Jag är en kaffegalning och älskar den mörka drycken 🙂 
 
Annars så sitter jag och tittar på mitt kök och när de gör en riktig höstgryta. Det ser så himla gott ut och så fort jag får tillbaka mitt luktsinne så är det det första jag ska laga här hemma. 
Vi har inga planer för dagen, mer än att hämta Elise från förskolan. Hon har kommit in i en knepig period när vi ska lämna henne, men mer om det lite senare. Nu är det dags för mig att sysselsätta Julia – hon har satt på musiken på min mobil och sitter där på golvet och ‘dansar’, haha. 
 
Ha en fin dag mina kära! 
 
Kram. 
 
 
// Gårdagens middag blev superstark kyckling (sa Fredrick – jag kände ingenting, haha), potatis, sås, ärtor och creme fraiche. Så himla gott! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons