Höstdepression. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Höstdepression.

God morgon! 
 
Hoppas du har sovit gott och mår strålande denna fredag! Här hemma sitter vi framför Nyhetsmorgon och myser. Det pratas höstdepression – är det något du drabbas av? Jag kan känna att jag blir tröttare tidigare än vanligt på kvällarna, men det beror nog mer på mörkret än någon depression tror jag. De säger att många familjer bråkar under höst/vinter just för att alla drabbas på så många olika sätt och vill olika saker. Jag tror att det hjälper mycket bara man är medveten om såna här saker – och att det i sin tur leder till att man kan undvika bråk. 
 
Idag ska vi luncha med mamma. Det ska bli riktigt oväder i Göteborg idag så det kan vara skönt att hålla sig inne. På tal om hösten – är det bara jag som älskar vädret? Det bästa jag vet är att sitta inne när det regnar ute och bara lyssna på dropparna som smattrar mot rutorna. Åh! 
 
Dags att göra oss iordning här hemma. Hoppas ni får en bra dag! 
 
Kram. 
 
 
// Julia snodde storasysters tallrik igår som hon fick av Thaimorsan. Hur söt är den inte från Done by Deer? //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons