Gårdagens middag, trasig tv-kontroll och nagelborttaning. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gårdagens middag, trasig tv-kontroll och nagelborttaning.

God morgon! 
 
Hur mår ni? Jag har haft många uppvak inatt – Julia har säkert vaknat 4-5 ggr av någon lustig anledning – men jag känner mig ändå rätt så pigg. Tyvärr är inte mitt luktsinne tillbaka än och näsan rinner fortfarande, men jag känner mig mycket bättre och det är jag så himla glad för! 🙂 Hoppas ni mår strålande! 
 
Idag ska jag ta bort mina naglar. Det känns skönt att lufta dem lite ibland, och ska jag vara ärlig så kan jag få ett sug efter att sitta och måla dem själv på kvällarna – även om detta är något jag vet att man inte hinner med två barn, haha. Men nu är det au naturalle som gäller under hösten! 
 
Vår tv-kontroll har gått sönder här hemma. Från ingenstans. Antagligen ligger det rester av dräggel eller så har någon varit inne och pillat, men vad vi vet så slutade den bara. Vi har bytt batterier och Fredrick har försökt få igång den utan framför. Så antingen är det film eller SVT1 som gäller eller så får man vackert flytta på sig in till sovrummet för att använda de analoga kanalerna. Jag ska ringa Telia idag och be dem skicka en en ny – hoppas det går snabbt! 
 
Nu är det dags för frukost här hemma och jag passar på att bjuda på bilder från gårdagens middag: tacos! Det finns ju inget godare. Yummie! 
 
Ha en fin dag! 
 
Kram. 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons