Efter regn kommer solsken. Typ. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Efter regn kommer solsken. Typ.

Good morning sunshines! 
 
Hoppas ni mår bra! Det är ju måndag, ny vecka och vi kan börja räkna ner till ännu en helg. Här hemma börjar jag bli bättre, men nu är det Julias näsa som rinner. Dessa förkylningstider alltså! Hon har varit vaken i 2,5 h, men efter att ha varit kinkig från start så har jag nu lagt tillbaka henne i sängen och hon sover gott igen. Stackars lilla tjej <3
Har ni lyckats hålla er friska där hemma? 
 
Vi myser verkligen bara runt här hemma under dagarna. Ikväll ska jag iväg en timme, men annars så går vi runt i myskläder och det är verkligen nätt och jämt att håret borstas, att vi duschar och att tänderna blir rena morgon och kväll, haha. En sann sjukstuga! I vanliga fall hade jag bakat, och bakat, och bakat, men eftersom jag inte känner lukt eller smak så känns det lite meningslöst, haha. 
 
Jag ska försöka lägga mycket fokus på plugg den här veckan, men i övrigt har vi avbokat alla planer för att inte behöva smitta fler. Det får bli en del hemmafix och jag ska försöka sätta igång lite projekt. Nu när Elises kök är klart så behöver jag ju något annat att fixa med 🙂 
 
Hoppas ni får en fin måndag! 
Kram. 
 
 
 
 
// Lille snuttan. Makaroner och köttfärsås är grejen! Julia fullkomligt älskar det – precis som resten av den här familjen, haha. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons