Fyra grader och bihåleinflammation. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fyra grader och bihåleinflammation.

God morgon mina stjärnor! 
 
Hoppas ni mår strålande! Här i Göteborg är det FYRA GRADER och det känns nästan i hela kroppen bara genom att titta ut genom fönstret. Brr! Har ni det kallt där ni är? Jag hade så gärna åkt utomlands nu, men man kan inte få allt antar jag, haha. 
 
Igår tillbringade jag i stort sätt hela kvällen på vårdcentralen. Jag blev så less på att vara sjuk, lämnade över barnen till Fredrick och vandrade ner. Jag var där vid 19 och hemma 22:20 .. Det är faktiskt rätt galet – hur kan det vara så långa väntetider? Tycker alltid själva besöket väl inne hos läkaren går så snabbt, men jag antar att det ligger mycket administrativt bakom det. Nåja, nu är det gjort och medicinen är uthämtad! Jag hade en kraftig bihåleinflammation och har fått antibiotika och nässpray att ta morgon och kväll. Så skönt att snart vara på benen igen! 
 
Det är dags att ta på barnen kläder och vandra bort mot dagis. Jag hoppas att det går bra att lämna Elise och att vi slipper hela nej-nej-nej delen .. 
 
Kram på er! 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons