Optimistisk sambo. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Optimistisk sambo.

God morgon på er härliga ni! 
 
Hur har veckan börjat nu då? Tänk att det redan är onsdag, eller lill-lördag som vilket partyprisse som helst skulle säga! 🙂 
Vet ni vad vi lyckades med imorse? Vi försov oss! Inte sådär hysteriskt mycket, men nog för att jag skulle vakna med ett ryck. Jag måste ändå säga att det roligaste av allt var att Fredrick lullade omkring i lägenheten när jag vaknade.
-“Hur länge har du varit vaken?!” väser jag innan han ens reagerat på att jag stigit upp.
-“Erm… en stund?”
-“Jaha! Nu har ju vi försovit oss!”
-“Ni har ju gott om tid på er!”
Vi hade 45 minuter på oss och Elise sov fortfarande. Julia var väl halvvaken, men saken är ju den att i en småbarnsförälders värld så är 45 minuter inte värd ett smack. Med två barn behöver iallafall jag minst det dubbla.
Det blev smörgås i vagnen och vi kom faktiskt ändå i tid 🙂 Till Fredrick har jag såklart kryddat massor.
 
Nu har jag precis fått i mig frukost och om en stund ska jag och Julia smita iväg och kika på en lägenhet. Som ni vet behöver vi flytta till större så småningom och det känns skönt att vara ute i god tid. 
Vad ska ni hitta på idag?
 
Ha en fin dag! 
Kram.
 
 
 
 
// Gårdagens middag och lite gungande efter att vi lämnat storasyster imorse. <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons