Lagom till helgen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lagom till helgen.

Hej älskade ni! 
 
Jag och Julia har haft en riktig mor- och dotterförmiddag och kom precis innanför dörren. Snart ska vi ut igen för att hämta Elise, men först lite lunch och blöjbyte 🙂
 
Vi har spenderat förmiddagen på stadsbiblioteket här i Göteborg och var i stort sett alldeles ensamma fram till klockan 10:30. Då började familjerna trilla in och Julias trötta ögon berättade att det ändå var tid att gå. Så snart vi kommit utanför dörrarna så hade hon slocknat och jag passade på att jobba en stund på Espresso House. Det var skönt att beta av lite mail som legat i inkorgen under tiden jag varit sjuk – då har jag bara låtit mig stänga av omvärlden för en stund. Inre lugn behövs också för att man ska bli frisk, tycker jag. 
 
Hur mår ni? Jag tror faktiskt att jag kände ett uns bajslukt förut – vidrigt, jag vet, men jag är så glad att mitt lukt- och smaksinne börjar komma tillbaka. Mamma säger att det kommer tillbaka lagom till helgen och lördagsgodiset och jag hoppas så att hon har rätt. Livet blir faktiskt rätt mycket tråkigare om man inte kan känna matens goda smak! 
 
Nu måste skruttan här hemma ha mat, annars vet jag någon som lär skrika ut i panik alldeles strax. 
 
Hoppas ni får en fin torsdag – snart är det helg! 
Kram. 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det är så mysigt på biblioteket. Har dock varit massvis med folk när jag varit där på en em så kanske ska prova att gå dit tidigare 🙂

Annons