Utflyktstips: Naturum. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Utflyktstips: Naturum.

God morgon! 
 
Hur mår ni? Vi har en lugn morgon här hemma och har precis ätit frukost framför tvn. Barnen fick smoothie gjord på banan, yoghurt, mjölk och jordgubbar medan jag och Fredrick som vanligt smaskade i oss gröt. Han hatar det och äter det mest som ett nödvändigt ont, haha, men gröt är ju en av mina fablesser här i livet – tycker det är så gott! 
 
Gårdagen var som sagt alldeles fantastisk. Fredrick var iväg på cykling så jag och mamma passade på att åka på utflykt med flickorna. Vi tänkte åka till en gård i Åsa, men när vi väl kom dit så var det abonnerat och vi fick tänka om. Mamma tipsade om ett ställe 15 minuter därifrån så vi styrde bilen dit; till Naturum.
När vi kom fram var det fullt på parkeringsplatsen, men vi hade tur att en familj precis skulle åka. Efter lite bus utomhus en stund så tog vi oss in i värmen och köpte lite lunch. Mamma, Elise och Julia åt dinkelvåfflor medan jag åt en smarrig köttbulle och kaffe efteråt. 
Det här stället är verkligen ett tips för er som vill ‘släppa lös’ era barn, haha. Det var ett stort, öppet skogsområde som låg en bit ifrån vägen och vi lyckades igår tajma in en av deras pysseldagar. Ett ställe värt att kolla in om ni har vägarna förbi Fjärås Bräcka någon dag 🙂 
Det fanns dock ett minus och det var priserna på maten. Min lilla köttbullesmörgås gick på 55:- och en singelvåffla med grädde och sylt kostade 40:- – det tycker jag är dyrt. Även pysslandet efteråt kostade 20:-, men jag förstår att ett sånt ställe måste gå runt såklart 🙂 
 
Nu ska vi hitta på något här hemma. Jag är lite sugen på att ta en promenad i skogen och kanske grilla lite korv – det hade passat bra en söndag som denna! Vad ska ni göra? 🙂 
 
Hoppas ni får en fin söndag.
Kram. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Till middag blev det sushi och glass till efterrätt. Snacka om grädden på moset efter en lyckad dag :)! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons