Vinterjackor och 30% rabatt på hela sortimentet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vinterjackor och 30% rabatt på hela sortimentet.

Hej! 
 
Jag sitter här och tittar på vinterjacka till Elise, men det är verkligen en djungel! Det finns ju mänger att välja mellan och så himla många fina, söta och charmiga att hon snart blir utan, eller så köper jag jackor för hela mammapenningen, haha. 
 
Jag har iallafall lyckats knåpa ihop ett par favoriter från Ellos. Anger ni 345403 i kassan så får ni dessutom 30% rabatt på den dyraste varan om ni handlar för 200:-. Detta gäller självklart inte bara barnkläderna utan på skor, kläder, accessoarer, mattor, textilier, hembelysning och tapeter från Ellos sortiment. 
Många av jackorna nedan kommer i flera färger. 
 
Didriksons Rosa Parka // Vadderad Rosa Täckjacka // Täckjacka Med Djurmönster // Name It Mello // Name It Moccoon // Baseballjacka Fodrad // Täckjacka Med Avtagbara Ärmar // Name It Grå Med Silverprickar // Dunjacka Marinblå // Name It Moccoon Marinblå 
 
Innehåller adtractionlänkar. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons