Filminspelning och årets segaste mamma. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Filminspelning och årets segaste mamma.

Hej på er! 
 
Här ser ni stans segaste mamma nu ikväll. Middagen är intagen, Barnkanalen står på högsta volym och barnen är som två ljus här hemma medan pappa cyklar. Dessutom är lägenheten nystädad och jag har hunnit med mycket som står på att-göra-listan så som mail, planera inlägg och tvätta. Skönt! 
 
Imorgon åker mamma till Stockholm för en inspelning så båda hundarna sover här inatt – Elise är fullkomligt överlycklig! Mellan varven springer hon fram till Charlie och klappar honom medan Emmy mest tar skydd för att få ligga och sova i lugn och ro, haha. 
 
Morgondagen är oplanerad för tillfället, men jag tänker mig en lång, härlig promenad med hundarna när Elise är lämnad på förskolan och Julia tar sin dagliga sovstund. Hon sover bara två gånger om dagen nuförtiden, men lite längre när det väl händer. 
 
Ha nu en mysig kväll – jag ska ringa och peppa mamma inför morgondagen – mer får ni veta längre fram! 🙂
 
Kram världens finaste ni.
 
// Seg men lycklig mamma. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons