Prover hos MVC. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Prover hos MVC.

Hej på er finisar! 
 
Hur mår ni? Vi har precis varit hos MVC för lite prover – både de som alltid tas när man är gravid och inför KUB-testet som vi ska göra om 2 veckor. Visst låter jag som en riktig gravid-veteran? “Som alltid tas när man är gravid”, haha. Å andra sidan är man väl något av en veteran när man är gravid för tredje gången, även om det finns de som fött fler 🙂 
Proverna gick bra, men precis som många andra så avskyr jag sprutor. Stick i fingret är ingenting, men just den där tanken på att man ska fylla rör med blod – usch! Jag trodde jag kommit över det med Julia, men idag fick jag sätta mig ner en stund efteråt när blodtryck damp. “Så är det när man är lång” sa sköterskan och log. Jaja, det finns värre saker. 
 
Nu har jag precis ätit mellanmål och tänkte ge mig ut på stan en stund. Jag hittade förresten en jacka till Elise igår – vad tycker ni? Den är minst sagt fodrad och jag tycker den är himla söt. Finns i svart också och ni hittar den på KappAhl 🙂 399:- ordinarie pris och 299:- om man är medlem. 
 
Dags att ge sig ut i kylan! Hoppas ni får en fin tisdag.
 
Kram.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons