Blomkålsmiddag och bilder från dagen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Blomkålsmiddag och bilder från dagen.

God kväll älskade ni.
 
Hur mår ni? Har ni en fin fredagkväll? Det hoppas jag verkligen. Jag hoppas även att ni haft en underbar vecka – det är ni värda.
Min syster är här och hälsar på, Julia har precis lagt sig och vi har ätit blomkålssoppa till middag. Så himla gott och otroligt enkelt! 1 blomkålshuvud, 7 dl vatten, 1 grönsaksbuljong, salt, peppar och 2 dl vispgrädde. Koka upp vatten med buljongen, lägg i blomkålen, koka i 10 minuter, häll av men spara vattnet, mixa blomkålen med en stavmixer, blanda i vatten och grädde och låt koka upp. Världens längsta förklaring, men ni måste testa! 🙂
 
Vi överväger ett besök till affären för lite godis, men kylan får oss att tveka lite, haha. Vi har varit på stadsbiblioteket, promenerat på stan och redan varit ute en hel del så det kanske får räcka så – godiset får vänta tills imorgon! Imorgon ska jag och Fredrick dejta – som en liten födelsedagspresent tills hans dag på måndag. Vi ska äta och gå på bio – jag längtar himla mycket. 
 
Nu fortsätter vi mysa och sedan blir det en tidig kväll.
 
Kram finisar. Mys massor ikväll! 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons