Pepparkaksbak. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pepparkaksbak.

God morgon pinglor! 
 
Hoppas ni mår strålande! Jag ska snart kicka igång dagen på riktigt här hemma – jag och Julia ska nämligen ut på en löprunda! ÄNTLIGEN! 
Men jag tänkte att vi börjar denna tisdag med en lista på lite plus och minus just nu. 
 
+ Jag ska som sagt ut och springa strax. Som-jag-har-längtat! 
+ Vi fick med oss blöjpaketet till dagis – något jag nästan var säker på att vi skulle glömma. Det är det lilla som gör det! 
+ Igår bakade vi pepparkakor och Elise älskade det (och inte bara smeten, haha). Det var vår första gemensamma bakstund och det gick så bra! Vi hade fått en stor burk av mamma med mormors gamla pepparkaksformar vilket satte lite extra mysfaktor på bakandet.
Vi bakar vanligtvis inte i oktober, haha, men Fredrick önskade pepparkakor och glögg istället för tårta på sin födelsedag och tillsammans med 2 nyheter från Ben & Jerrys så blev det en hejdundrande fika!
+ Jag har druckit glögg för första gången i år och jag måste få ge Per Moberg en tumme upp för svartvinbärsglöggen som är alkoholfri och perfekt för oss gravida! 🙂
+ Sista plusset går till livet i allmänt. Just nu är allting bara så jäkla bra och det spritter kärlek i hela kroppen på mig. 
– Jag har prov idag. Det borde ju vara ett litet plus just för att man betar av lite, men det handlar om areaberäkning av boenden och det är så himla mycket mer att tänka på än man tror. Håll gärna en extra tumme för mig idag!
– Det blir stökigt så himla snabbt här hemma och jag tycker jag städar och städar, men det är då alltid saker framme, haha. Några tips? 
– Min yrsel håller i sig, men jag får mer och mer kontroll över den och känner när det är dags att ta det lugnt. Är det någon annan gravid som har det här problemet? 
 
Hoppas ni får en fin dag! Kom ihåg att ni är fantastiska och att ni ska göra det ni vill – inte vad någon annan vill. Det är viktigt att vara självisk ibland också 🙂 
 
Kram. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nana

  Så mysigt det ser ut! Själv är jag gravid i åttonde månaden och har haft väldigt mycket yrsel hela vägen, speciellt nu mot slutet. De hittade inga fel på järnvärden eller så men fick rådet att dricka mycket vatten, haha. Hoppas det blir bättre snart för dig. Hittade din blogg helt nyligen och tycker det är väldigt mysigt här. Tack för en härlig och peppig blogg! Önskar bara att man kunde läsa hela inläggen på bloggläsaren (feedly) jag använder, nu är det bara första meningarna och sen måste man klicka in. Hoppas det är något du vill och kan fixa.

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Inga fel här heller! Det trodde jag verkligen, men sköterskan sa att jag helt enkelt fick stå ut resten av graviditeten. Då har ju inte du långt kvar om det går över när bebisen är ute 😉 Har du mått bra annars? Lycka till med allting – det kommer gå så himla bra! Och miljoner tack för de fina orden <3 Det är så tacksamt med er som ger komplimanger och ni får mig att må så himla bra <3 TACK !
   Det där med inläggen låter märkligt. Jag kan titta med blogg.se, men jag tror det ligger hos Feedly. Väldigt märkligt. Ska kolla som sagt 🙂
   Miljoner kramar <3

 2. Sarah

  Kul med en ny blogg att följa! Jag har själv en liten Isabelle som föddes i april i år så här i Majorna är det med fullt ös medvetslös 🙂

Annons