Bloggevent: magisk kväll hos Manifest PR. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bloggevent: magisk kväll hos Manifest PR.

Hej alla goa och glada! 
 
Hur mår ni? Jag mår strålande och hoppas att du gör desamma! 
Äntligen har jag fått slå mig ner med en kopp kaffe och framför datorn. Den här dagen sprang visst iväg och vi kom faktiskt inte hem förrän nu. 
När jag och Julia lämnat Elise imorse så tog vi en sväng till stadsbiblioteket (igen, haha) där Julia fick leka av sig och bli av med lite energi. Det är så roligt att se hur roligt hon tycker det är där – samtidigt som det är en chans för mig att bara andas ut lite och luta mig tillbaka 🙂 
När Julia var slutkörd (trodde jag) så tänkte jag att det hade passat bra med en kopp kaffe och lite jobb under tiden hon sov i vagnen. Problemet var bara det att hon aldrig somnade, haha. Så vi gick och gick och gick tills hon slocknade. Då satte jag mig i stan och knåpade ihop lite jobb tills hon vaknade igen. Vi tog en promenad och försökte hitta en klänning inför lördag till mig, men utan framgång. När lunchen var intagen så hämtade vi bilen hemma, hämtade Elise och körde ut på Hisingen för att plocka upp ett paket. 
Nu är vi som sagt hemma igen och as we speak så har Julia under det här inlägget hunnit spilla ut mitt kaffe över hela vardagsrumsbordet och in under min dator. Jag behöver semester, haha. 
 
Hursomhelst! Igår var vi på ett alldeles magiskt event hos Manifest PR här i Göteborg. Jag hade både tjejerna med mig och möttes både av Siranee och Emma som båda två hade sina minsta med sig. Det var en härlig kväll med smoothies och rawballs från Juicekällan, föreläsningar av KappAhls hållbarhetschef Fredrika Klarén, Masomenos historia, lotteri och goodiebags. 
Masomenos skapar helt otroliga smycken och hjälper samtidigt framtidsmöjligheterna för kvinnorna i Guatemala – hur bra! Perfekt present att ge bort om man vill ge det lilla extra 🙂 
På tal om lotteriet så vann jag (!) en övernattning för två på Falkenberg Strandbad! Jag blev helt överlycklig och fick se att besöket innehöll både mat, frukost, SPA och massa annat – den måste bokas in snart! 
 
Tusen, tusen tack Manifest PR för ett fantastiskt event och en underbar kväll! Vi ses snart igen! 
 
Kram.
 
// Goodiebagen innehöll lunch för 2 på Bellora, en olivolja från Bellora, armband från Masomenos, blåbärspulver från Skogsbärsfröjd, alkoholfritt vin från Richard Juhlin, samt rabattkoder från Juicekällan, Love from Lappland, Sense for beauty, Modestybeauty och tester från Bio Phytorelax och Naturys. Tack snälla! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons