8 osedda bilder. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

8 osedda bilder.

Hej på er! 
 
Fredricks föräldrar är på väg hit för att ta med barnen ut på en promenad. Idag är det fullt ös medvetslös för min del och jag måste verkligen lägga all min kraft på att plugga, men vi hörs lite senare! Sålänge bjuder jag på lite osedda bilder från mobilen 🙂 
 
Hoppas ni får en fin dag. 
 
Kram.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Lycka till med pluggandet. Och tack för tipset om amning i babynest. Har fått in det nu, superbra ju. 🙂 Hade inte kommit på det själv om inte du tipsar om det. I början var det skitjobbigt, men nu funkar det bra. Visst det är inte skönt, men väldigt bra då ens bebbe ligger skyddat i sitt neste istället för i stora sängen.

Annons