Fantastiska dag och gravidtrötthet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fantastiska dag och gravidtrötthet.

Hej alla fredagsmysare! 
 
Vad gör ni? Har ni plockat fram fredagsmyset än? Klockan är ju visserligen inte ens 18 än så många av er kanske är på väg hem från jobbet 🙂 
Här står det långkok på spisen och jag är så hungrig att jag går åt. Dessutom är jag sådär gravidtrött att jag bara vill gå och lägga mig egentligen, men jag kämpar mig igenom det och hoppas att lite mat och mycket godis ska göra susen 🙂
 
Idag har Fredricks mamma varit här nästan hela dagen. Hon var snäll och tog en promenad med barnen medan jag pluggade och sen tog vi en kort promenad på stan innan vi handlade, hämtade ut paket och drog oss hemåt. Fredricks pappa gjorde oss sällskap på en kaffe innan de åkte hemåt. 
Nu har Fredrick precis klivit innanför dörren och det är dags för oss att ta kväll. Han har köpt en ny stekpanna och för första gången ska vi få steka i vitt – väldigt exklusivt, haha. Är det någon av er som har en sån här? Är den bra? 🙂 Vi hade lite otur på våra Jaime Olivers så nu håller jag tummarna för den här. 
Vad ska ni göra ikväll? 19:30 ikväll vankas Postkodmijonären och det missar jag inte för allt i världen, haha.
 
Kram fina ni.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons