Auktionsdags! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Auktionsdags!

Hej på er! 
 
Vet ni vad vi ska hitta på ikväll? Vi ska på en välgörenhetsauktion! Det är en gala till minne av Mikael Ljungberg där hans minnesfond, tillsammans med Patrik Sjöberg 242, arrangerat en auktion där pengarna delas upp mellan Mikael Ljungbergs minnesfond och Cancerfonden. 
Det blir 3-rättersmiddag och tavlor gjorde av bl.a. Håkan Hellström, Ingemar Stenmark, Ebbot, Mikkey Dee, Peter Apelgren, Sarah Sjörström, Patrik Sjöberg m.fl. 
Klädkoden är svart kostym vilket för tjejer innebär klänning nedanför knäna – inte vit, inte svart. Jag har fått låna en mörkblå klänning och en champangefärgad med touch av lax i och jag står verkligen i valet och kvalet. Båda klänningarna är väldigt bara upptill och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! 
 
Nog snackat – jag måste göra mig iordning, haha.
Hoppas ni får en fin lördagkväll.
 
Kram. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons