Bilder från gårdagen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bilder från gårdagen.

Hej där! 
 
Hoppas ni mår strålande!
Just när vi skulle gå igår så fick Elise en feber från ingenstans och hon var glödhet när vi lämnade hemmet. Som tur var skulle vi bara vara 10 minuter hemifrån och skulle det bli värre så kunde vi snabbt komma hem igen. 
Allt gick dock bra under kvällen, men hon har varit glödhet hela natten. Imorse kräktes hon en gång och sedan dess har hon suttit inbäddad i sin saccosäck och kollat på Barnkanalen hela förmiddagen. Stackars lilla skruttan. 
 
Gårdagens middag och auktion var alldeles, alldeles magisk. Vi var runt 200 personer vilket, konstigt nog, gjorde det väldigt intimt och mysigt. Det auktionerades ut tavlor hej vilt och tillsammans drog vi in strax över 300.000:- – på bara ett par timmar! Kan ni fatta?! Hälften kommer gå till Mikael Ljungbergs minnesfond och hälften till Cancerfonden – en fantastisk grej tycker jag. 
 
Idag ska vi bara ta det lugnt med tanke på att Elise inte mår så bra. Jag har redan hunnit plugga en del och tänkte fortsätta med det. Så snart den här inlämningen är inlämnad så lovar jag många fler och roligare inlägg och bilder. Sålänge kommer här ett par mobilbilder från gårdagen 🙂
 
Kram.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons